Ofertele pentru produsul

 

Sennheiser Set de microfoane Sennheiser XS LAV USB-C Mobile Kit, negru (509259)

492,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 492,99 RON

Descrierea produsului
Conceput pentru vloggeri și creatori de conținut în deplasare, kitul mobil xs lav usb-c mobile kit este format din microfonul de lavalieră cu clip sennheiser xs lav usb-c, o clemă de fixare pentru smartphone și mini trepiedul manfrotto pixi tripod. xs lav include: un microfon omnidirecțional clip-on, un cablu de 2 m și o clemă de montare pe smartphone care acceptă atât poziționarea verticală, cât și orizontală.

conceput pentru călătorii
compacte și convenabile - accesoriile de bază din acest kit sunt perfecte pentru creativii aflați în mișcare în activitatea lor zilnică. clema pentru smartphone și trepiedul manfrotto pixi asigură o configurare rapidă și stabilă, în timp ce xs lav usb-c asigură un sunet excelent în toate mediile. transportabil în mod convenabil într-o husă sau în buzunar, kitul mobil xs lav usb-c merge peste tot cu tine.

flexibilitate și manevrabilitate
reglabilitatea rapidă este totul în detalii: clema de montare pentru smartphone și trepiedul manfrotto pixi vă ajută să faceți acest lucru mai bine ca niciodată. clema de montare pentru smartphone permite orientarea în poziție verticală sau înclinată, în timp ce capul cu bilă al trepiedului pixi cu mecanism de blocare cu buton permite o ajustare fină suplimentară. nu trebuie decât să conectați telefonul mobil în poziție verticală sau orizontală și să folosiți pixi în funcție de nevoile dumneavoastră.

calitatea mai presus de toate
fabricat din aluminiu solid și solid și cu o prindere din cauciuc moale, clema pentru smartphone prezintă, de asemenea, calitatea renumită a sennheiser și este o completare demnă de urmat a microfonului xs lav usb-c. este asociat cu trepiedul manfrotto pixi din oțel inoxidabil acoperit cu adapto pentru o și mai mare versatilitate cu acest kit mobil durabil.

caracteristici:
- culoare: negru
- conexiune: usb de tip -c - 2.0 full - speed
- frecvență: 70 - 18000 hz
- 110 db
- lungime cablu: 2 m
- greutate: 17 g
- diametru: 10,5 mm
- sistem de operare necesar: windows: 10 sau superior

garanție:
- 24 de luni

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.